BAYBURT / MERKEZ - Kop Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kop Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Zahit Mahallesi Baki Sokak No5 Merkez / BAYBURT
Vizyon
Sağlık ve fen alanlarındaki yetenekleri ile zeka seviyeleri yüksek olan öğrencilerimizi;bilimsel,teknolojik esaslara ve yeniliklere açık yeni bilgiler üreten,yeni projeler hazırlayan,ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyi üzerine çıkarmayı hedefleyen,milli ve manevi değerlerle donatılmış sağlıklı nesiller yetiştirebilecek ve sağlığın korunmasında öncülük yapabilecek niteliklere sahip;kendine güvenen,katılımcı,sorgulayan,etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmek ve ülkemizin başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi;Atatürk ilke ve inkılaplarına,anayasada ifadesini bulunan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı;Türk Milletinin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren;ailesini,vatanını,milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik,laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş bireyler olarak yetiştirmektir.
KALORİFERLİ(DOĞALGAZ)
DOLMUŞ-SERVİS
VAR
MERKEZ